Lifestyle

Selite se iz starog u novi stan potrebni su vam radnici za selidbu u Beogradu

Kada govorimo o selidbama u Beogradu, biće vam potrebna pomoć u većini slučajeva. Pre svega zbog otežanog prenosa stvari i paketa u zgradama, pogotovu ako je lift mali ili ga čak nema. A najviše prilikom prevoza sa jedne na drugu lokaciju.

Svaka selidba sa sobom nosi neke specifične zadatke koje teško možete rešiti sami. Kako pronaći radnike za selidbu u Beogradu je pitanje koje se najčešće postavlja prilikom promene lokacije. Ako vas muči odgovor, saznajte ga u nastavku teksta.

Kada je zaista potrebna pomoć radnika za selidbu?

Pre nego što pređemo na konkretan odgovor kako ih pronaći, želimo da se dotaknemo situacija u kojima je njihova pomoć zaista potrebna.

Ni jedna selidba nije potpuno besplatna, čak i kada je sprovedete sami ili uz pomoć prijatelja. Troškovi su uvek tu za klopu, piće, gorivo, ambalažu za pakovanje, itd. Ne zaboravite i one nevidljive troškove na koje ne pomišljate u prvom mahu (razna oštećenja nameštaja, mogući kvarovi na vašem automobilu, itd).

Takođe, gubitak vremena koji utrošite na kompletnu selidbu ima svoju cenu. Angažovanje profesionalnih radnika za selidbe ne mora biti preskupo, a cenu možete smanjiti dobrim planiranjem i sprovođenjem određenih delova selidbe samostalno.

Nekada jednostavno ne možete sve uz pomoć prijatelja. Obaveze na poslu, čuvanje dece i drugi poslovi koji vam oduzimaju vreme i energiju utiču na efikasnost pripreme i samu selidbu. Ali, uvek na raspolaganju su vam radnici za selidbe, koji će taj posao obaviti mnogo brže i efikasnije od vas.

U znatno većem broju slučajeva biće vam potrebna bilo koja od usluga koje nude današnje agencije za selidbe. Situacije u kojima će vam usluge agencije biti potrebne su:

  • porodične selidbe sa malom decom,
  • selidbe sa nameštajem,
  • selidba u drugi grad ili državu,
  • specifične i zahtevne selidbe.

Kako odabrati radnike za selidbu?

Da li bi sve ono što ste stekli i kupili poverili nekim neodgovornim radnicima koje ćete platiti, a pritom vam mogu napraviti dodatnu štetu? Ili je bolje u startu taj posao poveriti ekipi od poverenja, tako da ne morate razmišljati da li će sav nameštaj na novu lokaciju stići bez oštećenja?

Da bi selidba bila uspešna i jednostavna jako je bitno da se sve dobro spakuje i zaštiti, a pritom da se pravilno spakuje u kombi kako ne bi došlo do oštećenja tokom vožnje.

Selidbe nisu lak posao, pogotovu ako imate dosta masivnog nameštaja. Potrebno je nameštaj demontirati, spakovati sve stvari, sve to uneti u kombi, zatim ponovo sve to izneti do novog stana i ponovo raspakovati i namontirati nameštaj.

Naš savet je da zaobiđete lokalnu ekipu koja se bavi raznim fizičkim poslovima, a kada ima neka selidba odrade i to, već da izaberete profesionalnu agenciju koja se bavi isključivo ovim poslom. 

Kako proveriti kvalitet agencije za selidbe?

Potražite predloge za agencije od prijatelja i pronađete preporuke na internetu. Savetujemo da sami proverite dodatno i uverite se u njihov rad. Proveru možete uraditi na nekoliko načina.

Pre svega istražite njhov rad i postojanje na internetu. Posetite njihov sajt, pogledajte da li su ažurni i da li imaju društvene mreže. Proverite vozni park koji poseduju, da li su vozila novija i koliko ih imaju. Kucajte ključne reči u pretragama i proverite na kojim pozicijama se nalaze.

Zatim ih kontaktirajte prvo putem mejla, ako odgovore u kraćem roku, pozovite ih i analizirajte kako se ophode prema korisnicima. A usput proverite u APR-u da li je firma registrovana, i kakvi su komentari vezani za njihove usluge na forumima i raznim grupama.

Jedino tako možete biti sigurniji da nećete napraviti grešku. Znamo da možda nemate vremena ili volje da sve ovo radite, zato smo mi sve to uradili umesto vas, da vam uštedimo vreme i energiju. Saznajte koja agencija je na nas ostavila najjači utisak.

Agencija za selidbe – Moja Selidba iz Beograda

Ako nemate vremena da sami istražujete i proveravate sve agencije za selidbe u Beogradu, imate sreće što čitate ovaj naš članak. Ekipa iz “Moja selidba” sigurno će vam pomoći da promenite lokaciju na brz i siguran način.

Nećemo previše hvaliti njihov rad. Posetite sajt mojaselidba.com, pronađite njihov telefon i videćete već prilikom prvog razgovora da znaju svoj posao.

Slični tekstovi