Kuće, Nekretnine

Pronađite najboljeg saveznika u selidbama – Izaberite Selidbe Beograd

Selidbe često znaju da budu stresan i mukotrpan posao, pogotovo ako sve organizujete sami. Pakovanje i zaštita vaših stvari i nameštaja, organizacija rade snage, razmišljanje kako izneti sve te stvari, koji prevoz pozvati i ostalo, umeju da iscrpe čoveka i pretvore selidbu u pravu zbrku. Ukoliko želite da izbegnete sav taj posao i stres, prepustite svoju selidbu profesionalcima.

Agencija Selidbe Beograd je već više od jedne decenije najbolji saveznik svojih klijenata u svim njihovim selidbama, bilo da se radi o preseljenju kuće, firme, kancelarije ili magacinskog prostora. Poseduju organizovan tim stručnjaka, koji svakoj selidbi pristupaju sa velikom odgovornošću i profesionalnošću. Kada oni obavljaju selidbu za vas, vi se osećate kao da ste na odmoru.

Kada ih pozovete, oni će potpuno besplatno izvršiti savetovanje i procenu cene selidbe. Za vaše potrebe dostupni su 24/7, bez obzira na vikende i praznike. Pored uobičajenih usluga selidbe, oni za vas mogu odraditi i sve propratne obaveze, kao što je samo pakovanje stvari, demontiranje nameštaja, zaštita stvari kartonom, folijom ili stiroporom. Najbolja stvar je što oni mogu i raspakovati sve stvari za vas i vratiti ih tačno na ono mesto na kom su bile u starom prostoru. Tako ćete vi čim dođete u novi ambijent imati osećaj kao da se selidba nije ni dogodila.

Selidbe kuća

Selidbe kuća i stanova su zaštitni znak i firme i nešto u čemu imaju veliko iskustvo. Za što bržu i efikasniju selidbu potrebna je dobra organizacija. Bitno je dobro upakovati stvari poput keramike, stakla i ostalih krhkih delova, u kartonske kutije sa saćem, nikako samo u plastične kese.

Za selidbe kuća, u skladu sa količinom stvari na raspolaganju su kamionski i kombi prevoz. Ukoliko se tokom preseljavanja u novu kuću želite rešiti starog nameštaja, oni će za vas odvesti taj nameštaj na deponiju. Takođe poseduju i magacinske prostore, ako imate potrebu da neke od vaših stvari skladištite, po veoma pristupačnim cenama. Detaljnije informacije o selibama kuća možete pogledati klikom na link selidbe kuća Beograd.

Skladištenje stvari

U širokoj paleti ponude, agencija Selidbe Beograd Prevoz nudi svojim klijentima i uslugu skladištenja stvari, odnosno lagerovanje. Ukoliko se selite ili renovirate vaš stan ili poslovni prostor i potrebno vam je mesto da odložite stvari, pozovite agenciju i oni će doći, zapakovati i zaštititi vaše stvari, a zatim ih uredno smestiti u neki od njihovih magacinskih prostora.

Skladištenje stvari vrše samo na teritoriji grada Beograda. Magacinski prostor zadovoljava visoke standarde tako da možete biti uvereni da će vaše stvari biti potpuno sigurne i očuvane. Celokupan inventar se popisuje, a vi ga potvrđujete svojim potpisom, tako da je nemoguće da se nešto izgubi ili nestane. Ukoliko vam je ova usluga potrebna, više informacija možete pronaći na skladištenje stvari Beograd.

Prevoz šuta

Još jedna specijalna usluga agencije je prevoz šuta. Ukoliko renovirate stan, kuću ili poslovni prostor ili jednostavno želite da se oslobodite viška šuta ili nekog drugog građevinskog otpada sa gradilišta agencija Selidbe Beograd Prevoz vam nudi mogućnost da sve nepotrebne stvari njihovi radnici utovare i prevezu na željenu lokaciju. Prevoz šuta Beograd je usluga koja je klijentima na raspolaganju 24/7, bilo da se radi o ciglama, betonu ili gipsu.

Cena prevoza se formira u zavisnosti od obima i angažovanosti radnika, a o njoj se možete dogovoriti sa agentom koji će izvršiti procenu cene potpuno besplatno. Cena može varirati u odnosu na lokaciju sa koje se vrši odvoz i lokacije na koju se prebacuju šut i drugi građevinski otpadni materijali.

Agencija Selidbe Beograd Prevoz nudi sve potrebne usluge za vašu selidbu, renoviranje, skladištenje ili prosto samo prevoz stvari. Vaša jedina obaveza je da ih pozovete, a od momenta kada dođu na vašu kućnu adresu vi možete da započnete uživanje i na kraju samo da dođete u novi, potpuno sređen i namešten prostor.

Slični tekstovi